Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

ERDEK'E UĞUR GELDİ

ERDEK

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, ziyaret ettiği ilçemizde, Huzurlu bir Balıkesir ve huzurlu bir Erdek için elimden gelen çabayı harcayacağımdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur, ziyaret ettiği ilçemizde bir dizi incelemede bulundu.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, ilçemize geldiği gibi Erdek feribot iskelesine geçti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur´un ilçemize yaptığı ziyarette ilk durak olan Erdek feribot iskelesinde, Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever ve yönetim kurulu üyeleri, Erdek Belediyesi Belediye eski Başkanı Hüseyin Aysan, Erdek Liman Başkanı Cemal Yıldırım, Erdek Belediyesi´nin AK Partili Meclis Üyeleri ve Erdekli AK Partililer tarafından çok sıcak bir şekilde karşılandı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur, Bursa Büyükşehir Belediyesi Bursa Ulaşım Toplu Taşıma İşletmeciliği Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Burulaş) bağlı Bursa Deniz Otobüslerinden Erdek-Avşa-Marmara ve Tekirdağ hattında çalışan gemiye geçti.
Geçtiğimiz ay sefere başlayan deniz otobüsünde bir süre inceleme yapan Uğur, geminin kaptan köşküne çıkarak mikrofondan vatandaşlara seslendi.
Bursa Deniz Otobüsü´nün (BUDO) Erdeklilere hayırlı olması dileğinde bulunan Uğur, bundan sonra daha iyi ve kaliteli hizmetlerin geleceğini söyledi.

Uğur´un, deniz otobüsünden yaptığı konuşmada yanında Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı da hazır bulundu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur ve beraberindeki heyet daha sonra tarihi yapımı süren Erdek Anadolu İmam Hatip Lisesi´ne gitmek üzere deniz otobüsünden ayrıldı.
Tüm heyet hep birlikte Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak hazırlanan Atatürk eski İlkokul binasına geçti.
Uğur, restorasyonu devam eden tarihi binada inceleme yapıp, inşaatın yapımını üstlenen şirket yetkililerinden bilgi alarak restorasyonun yeni eğitim-öğretim dönemine yetişip yetişmeyeceği konusunda bilgi edindi.
Buradaki incelemeden sonra Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur, Erdek Belediyesi´ne gitti. Buradaki ziyaret sırasında Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy ve BURULAŞ Genel Müdürü Levent Fidansoy da hazır bulundu.
Uğur´un, belediyeye yaptığı ziyarete, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever ve yönetim kurulu üyeleri katılmayarak, parti binasına geçti.
Belediyede yaklaşık yarım saat kadar kalan Uğur, belediyeden ayrıldıktan sonra AK Parti Erdek İlçe Teşkilatına geldi.
Burada kalabalık partili grup tarafından sevinç gösterileriyle karşılanan Uğur, gündemdeki konuları partilileri ile paylaştı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur, parti binasında partililerine hitaben yaptığı konuşmada, Avşa, Marmara ve Tekirdağ´a sefer yapan deniz otobüsünün, GESTAŞ gibi kış aylarında da sefer yapabilmesi için yardımcı olacağını söyledi.
Daha sonra Erdek´te 30 Mart´taki seçimi kaybettiklerini hatırlatan Uğur, Balıkesir Büyükşehir ve birçok ilçe belediyesini kazandıklarını belirtti.
Büyükşehir olarak her zaman destek vereceklerinin altını çizen Uğur, Erdek´teki dolgu alanları ve kıyı şeridi çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.
Erdek´teki dolgu alanları ve kıyı şeridi çalışma yetkilerini büyükşehir olarak kendilerinin kullanacağını açıklayan Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur, Balıkesir´in çok büyük bir coğrafyaya sahip olmasına karşın, büyükşehir olarak her yere yeteceğimizden kimsenin şüphesi olmasın diye konuştu.
Uğur, huzurlu bir Balıkesir ve huzurlu bir Erdek için elinden gelen çabayı harcayacağı sözüyle konuşmasına son verdi.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur´un AK Parti Erdek İlçe Teşkilatına yaptığı ziyarette; AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever ve yönetim kurulu üyeleri, Erdek Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Aysan, Erdek Belediyesinin AK Partili Meclis Üyeleri, Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin Erdek´te çalışan bir grup personeli ile AK partililer hazır bulundu.
Haber: Taygun Ertan





Reha Uluçay
8.09.2014 23:27:41
Yahu yeter artık particiliğe. Herkes hizmet için var olmalı. AKP liside CHP liside Mhp liside.

  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı